Afvoer ontstoppen Zaandam

Zelf een afvoer ontstoppen met chemische middelen? Dat zet geen zoden aan de dijk! Deze producten kunnen uw leidingen namelijk ernstig aantasten. Er komen gaten in of de buizen smelten weg. We durven te wedden dat u dit vast niet wilt! Bel gewoon onze Zaandamse rioolvakman en alles komt in orde. Op een veilige en professionele manier ontstopt hij alle mogelijke afvoeren.

Afvoer ontstoppen door een specialist

Onze expert gebruikt alleen kwalitatief hoogstaand gereedschap om verstoppingen in afvoeren te verwijderen. Denk hierbij aan frezen of hogedrukspuiten. Deze stelt hij zo af dat het vuil uit de leiding kan worden geschuurd of gespoten zonder ook maar één krasje aan te brengen. Voor grotere projecten kunnen ook spoel- en zuigwagens worden ingezet.

Onze expert is een durfal, maar dat betekent niet dat hij onnodig risico moet lopen. Heeft u al een chemische ontstopper gebruikt? Licht ons dan in als u belt voor afspraak. Zo kan de specialist maatregelen treffen om zich tegen het middel te beschermen tijdens het ontstoppen. Het middel zou bijvoorbeeld kunnen opspatten en in zijn ogen terecht kunnen komen als hij aan de slag gaat met uw afvoer.

Liever eerst zelf uw afvoer ontstoppen?

Dat mag natuurlijk. De vraag is alleen wat u hiervoor gebruikt. Niet alle middelen zijn namelijk even geschikt voor een afvoer ontstopping. Voor de volgende methodes willen we u dan ook even waarschuwen.

  • Chemische ontstoppers bevatten veel agressieve stoffen.
  • Pas op met de ontstoppingsveer: als deze eens uitschiet, kunt u uw sanitair of één van uw leidingen beschadigen.
  • Gaat u een sifon schoonmaken? Zorg er dan voor dat deze weer correct gemonteerd wordt na de schoonmaak. Doet u dat niet, dan kunt u last krijgen van lekkages.

Kosten afvoer ontstoppen Zaandam

Niet alle vuilresten zijn even makkelijk te verwijderen. Soms is er wat meer tijd voor nodig dan gepland. Op dit moment weten wij nog niet waardoor uw afvoer geblokkeerd is geraakt. Wel kunt u ons alvast bellen voor een prijsopgave. Onze specialist staat u dan graag te woord. Nodigt u hem uit? Dan zal hij een definitieve prijs kunnen bepalen aan de hand van de volgende vragen:

  1. Waardoor wordt uw afvoer geblokkeerd?
  2. Hoe ernstig is deze blokkade?
  3. Hoe diep zit deze blokkade? Is het met standaard gereedschap te bereiken?
  4. Welk gereedschap is het meest geschikt om de blokkade te verwijderen?
  5. Wat is de staat van uw riool? Spelen er grotere problemen? Zijn er ook reparaties nodig?
  6. Hoeveel werkuren zijn nodig om uw probleem op te lossen?
Als u belt voor professionele hulp, dan kunt u allerlei voordelen verwachten. Zo wordt u altijd binnen 24 uur geholpen, ook in het weekend en op feestdagen. Daarnaast zijn onze specialisten dag en nacht inzetbaar, dus als uw toilet ‘s nachts overstroomt, moet u ons zeker bellen!

Hulp nodig bij afvoer ontstopping?

Dan zit u bij onze riooldeskundigen uit Zaandam goed. Zij streven ernaar om u met veel vakkundigheid zo snel mogelijk te ontzorgen. Bel ons daarom nu voor een afspraak! Ook als u nog vragen heeft over onze service, kunt u ons telefonisch benaderen. U mag ons dag en nacht bellen, ook in het weekend en op feestdagen.

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!